Posiłki w pracy. Komu i kiedy przysługuje ciepła herbata, zupa czy kanapka
29.11.2021 13:10
29.11.2021 13:10
Od 1 listopada do 31 marca pracodawcy zobowiązani są zapewniać posiłki i napoje profilaktyczne pracownikom wykonującym prace fizyczne na otwartej przestrzeni. Dotyczy to m.in. budowlańców, strażników i przewodników miejskich czy listonoszy. Wszystko jednak zależy od rodzaju i długości wykonywanej pracy.
Więcej w serwisie www.pulshr.pl ›
Tagi: Pracownicy, Pracodawcy
Komentarze (0):
Administracja biurowa
Badania
Banki
Biuro
Biznes
Budownictwo
CIT
Dzieci
e-Commerce
Elektryk
Etaty
Finanse
Finansowanie
Firmy
Handel
Human Resources
Kierowcy
Kierownicy
Leasing
Monterzy
Niemcy
Nokia
Nowoczesna
Opieka zdrowotna
Polska
Pozwy
Praca fizyczna
Praca zdalna
Pracodawcy
Pracownicy
Prawo
Premie
Project Manager
Przedstawiciel Handlowy
Przepisy
Rekrutacja
Rynek pracy
Senat
Sport
Stanowiska
Szkolenia
Technikum
Umowy
Ustawy
VAT
Wiedza
Wynagrodzenie
Zawody
Zlecenia
ZUS
reklama